This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Most read articles by the same author(s)
- Paola Puga Guzmán, Hugo Luna Soria, Fabiola Magallán Hernández, Análisis de aptitud para el cultivo de Damiana (Turnera diffusa. Will. Ex Schult; Passifloraceae) en el estado de Querétaro, México , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 12 No. 2 (2019)
- Aarón Kuri García, Rosa María Martínez Pérez, La avena (a. Sativa) en un recetario mexicano de cocina casera de 1943 , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 13 No. 1 (2020)
- Cinthia Noemí Espinoza del Angel, Aurora Femat Díaz, Passive infrared thermography applied to fault detection systems , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 14 No. 2 (2021)
- Julieta Sánchez-Velázquez, Guillermo Abraham Peña-Herrejón, Juan Fernando García-Trejo, Insect feeding, can reduce stress in a fish? , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 14 No. 2 (2021)
- Raymundo Ordóñez Sierra, Miguel Ángel Gómez Albores, Carlos Alberto Mastachi Loza, Carlos Díaz Delgado, Ricardo Manzano Solís, Imelda Medina Torres, Análisis de cambio en las condiciones climáticas y su relación con casos de dengue en la parte centro de México , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 12 No. 1 (2019)
- Jorge Cruz-Gómez, José Santos- Cruz, Sandra Andrea Mayén-Hernández, Francisco De Moure-Flores, Problems and solutions related to nanomaterials toxicity , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 14 No. 2 (2021)
- Cinthia Alejandra Silva Hernández, Claudia Gutiérrez Antonio, Juan Fernando García Trejo, Ana Angélica Feregrino Pérez, Revalorización de residuos agrícolas para la producción de pellets combustibles en el estado de Querétaro , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 13 No. 1 (2020)
- Alan M. Juárez-Ramírez, Pablo García-Solís, Ana G. Hernández -Puga, Ángel L. Rodríguez-Morales, Juan C. Solis -Sáinz, Brown adipose tissue profileration and activation as a possible tool against obesity , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 14 No. 2 (2021)
- Rosa María Martínez Pérez, El recetario de cocina del periódico Excélsior 1943 como una fuente primaria singular para la historia de la cocina mexicana , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 12 No. 2 (2019)
- Adrián Enrique Hernández Muñoz, Miguel Ángel Alexandro Rangel-Alvarado, Daniela Lomelí-Olguín, Elías Herrera-Hernández, Sujey Ugalde-Barrón, Nancy Evelyn Navarro-Ruíz, Karla Michelle Hernández-Muñoz, Development and writing of a scientific manuscript in clinical areas: recommendations for its proper publication , Digital Ciencia@UAQRO: Vol. 17 No. 1 (2024)